Selvänäkijä-meedio-parantaja Päivi Alanen
Henkimaailman viestejä valosta ja rakkaudesta!

Selvänäkijän tulkinta

Työ, rakkaus, ihmissuhteet...
Mietitkö tulevaisuutta, ihmissuhteita, rakkautta, uutta työtä tai koulutusta, raha-asioita tai uusia mahdollisuuksia elämääsi? Tulkinnassa saat  vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin tai ongelmiin joiden ratkaiseminen tuntuu omin avuin vaikealta. Käytän tulkinnan apuvälineinä Tarot-kortteja.
Tulkintoja teen henkilökohtaisessa tapaamisessa tai puhelimella, näihin ajanvaraus etukäteen. 

Vastaanotolle otan yhden ihmisen kerrallaan..
Tavoitat minut myös palvelunumerossa 0700-81888 ilman ajanvarausta.
Vastaan kysymyksiisi myös sähköpostitse.

Meedioistunto

Meedioksi sanotaan henkilöä joka pystyy ottamaan yhteyttä henkimaailmaan ja edesmenneisiin läheisiimme. Meedio toimii kanavana ja tiedonvälittäjänä henkisen ja fyysisen  maailman välissä.
Vastaanotolla viestit tulevat yleensä tärkeysjärjestyksessä ja toisinaan viesti voi tulla myös enkeliltä tai henkioppaalta.
Silloin kun viesti tulee läheiseltä, hän yleensä "esittelee" itsensä niin tunnistettavasti, että vastaanottaja tietää kenestä on kysymys.
Kaikille viesteille on tyypillistä, että ne annetaan aina suurella rakkaudella ja viestien tarkoitus on lohduttaa, kannustaa, antaa ohjausta  usein hyvinkin arkipäiväisessä muodossa.
Henkimaailmalla on myös loistava huumorintaju ja usein istunnossa mennäänkin läpi koko tunneasteikon skaala, hersyvästä naurusta liikutuksen kyyneliin.
Kokemuksieni mukaan asiakkaalle jää tapaamisesta hyvä ja rauhallinen olo pitkäksi aikaa ja toisinaan tapaaminen saa jatkoa unien muodossa.
Kun yhteys kerran on luotu, on henkimaailmaan helpompi saada viestiyhteys esim. nukkuessa tai meditaatiossa.
Meedioistunnot tehdään henkilökohtaisessa tapaamisessa tai puhelimessa. Vastaanotolle voivat tulla yhtä aikaa saman perheen tai perhekunnan jäsenet.

Meediotilaisuus  - rakastavia viestejä toiselta tasolta

Meediotilaisuus on yleisötilaisuus jossa meedio ottaa yhteyttä  paikalla olevan yleisön henkimaailmassa oleviin läheisiin  ja välittää heidän viestejään. Tilaisuudessa on yleensä hyvin voimakas energialataus ja viestit välitetään niin, että jokaisen henkilökohtaista yksityisyyttä kunnioitetaan. Monesti henkimaailman viestit ovat myös täynnä huumoria ja naurua, mutta ennen kaikkea koskettavaa rakkautta.  Meediotilaisuus on kestoltaan yleensä n. 1,5 tuntia, joten kaikki osallistujat eivät ehdi saada omaa henkilökohtaista viestiä. Jos itse ei saa henkilökohtaista viestiä, voi kuitenkin saada paljon lohtua jonkun toisen saamasta viestistä.
Jos haluat meediotilaisuuden pienelle porukalle jossa jokainen saa oman viestin, niin ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Entiset elämät - tulkinta

Entisten elämien  tiedostaminen ja löytäminen auttaa ymmärtämään tämän hetkisen elämäisi ihmissuhteita ja ongelmia, tapahtumia yleensä. Juuri niitä tapahtumia, joihin ei tunnu löytyvän mitään järkevää selitystä.
Entisistä elämistä löytyy usein selitys myös sille lahjakkuudelle, jota sinulla on käytössäsi tässä elämässä.  Saat vastauksia kysymyksiin kuka sinä olit aikaisemmin, millaisissa paikoissa olet elänyt tai millaisissa tapahtumissa olet ollut osallisena tai keneen sinulla on karmallisia siteitä ja suhteita tässä elämässä selvitettävänä.
Sinulla voi myös olla päällä tilanne, että asiat junnaavat jotenkin paikoillaan, silloin voi entisten elämien selvittelystä löytyä apua ja keinoja eteenpäin pääsemiseen.
Yhden tapaamisen aikana ehditään käsitellä 3-6 entistä elämää.
Entiset elämät - tulkinta voidaan tehdä myös puhelimessa.
Ajanvarauksen yhteydessä annan sinulle ohjeet miten voit valmistautua tähän tapaamiseen.

Progressio - matka tulevaisuuteen

Progressio toimii samoin kuin regressio, erona on se että progressio vie sinut ajassa eteenpäin ja sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan omaa tulevaisuuttasi!
Voit siirtyä elämässäsi eteenpäin niin paljon kuin haluat, esim. vuoden tai kaksi tai vaikkapa 10 vuotta ja katsoa mitä tahansa aluetta elämässäsi; työasioita, opiskelua, parisuhdetta, lapsia, taloudellista tilannettasi, kotia, asumista yms.
Progressio  antaa sinulle myös mahdollisuuden nähdä miten tekemäsi ratkaisut vaikuttavat tulevaisuudessa, näin saat tietoa myös nykyisiin ongelmiisi ja siihen miten voisit ratkaista niitä omaksi parhaaksesi.
Progression aikana terapeutti ohjaa sinut syvään rentouden tilaan "kevythypnoosiin" ja olet koko ajan  ohjauksessa keskustelun kautta ja voit turvallisesti katsoa ja kohdata tulevaisuuden tapahtumia, tilanteita ja tunteita.
Aikaa varataan  60 min.
Ajanvarauksen yhteydessä kerron miten voit valmistautua tähän tapaamiseen.
Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Mikä on minun elämäntehtäväni?

Mikä ammatti sopii minulle?
Mitkä ovat minun vahvuuteni ja miten löydän ne? Miten hyödynnän niitä parhaiten?
Arki sujuu mukavasti, mutta kaipaan silti jotakin erilaista?
Teenkö oikeita asioita/ratkaisuja elämässäni?
Kuulostiko tutulta?
Näitä asioita miettii varmasti jokainen jossain elämänsä vaiheessa. 

Elämäntehtävä-tulkinnassa käymme läpi niitä vahvuuksia ja valmiuksia, haasteita ja kasvunpaikkoja jotka olet syntymähetkelläsi saanut, sekä tietenkin niitä asioita joihin haluat muutosta tai erilaista toimintatapaa.
Etukäteen tarvitsen syntymäaikatiedot sinusta ja muutaman päivän aikaa tulkinnan valmisteluun,  saat tulkinnan kirjallisena, joko tulostetun tai sähköpostiin toimitetun  version.

Kanavoitu viesti enkeleiltä

Kanavoitu viesti enkeleiltä tarjoaa sinulle ohjausta ja apua juuri tähän hetkeen!
Enkelit tietävät millaisessa elämäntilanteessa tällä hetkellä olet ja lempeällä rakkaudellaan  ohjaavat ja auttavat sinua eteenpäin.
Enkelit nostavat tajuntaasi asioita joita et ehkä itse tullut ajatelleeksi ja auttavat
sinua tekemään oikeita ratkaisuja elämässäsi.
Viesti toimitetaan sähköpostiisi.