Selvänäkijä-meedio-parantaja Päivi Alanen
Henkimaailman viestejä valosta ja rakkaudesta!

Olen ottanut hoitolan valikoimiin muutamia harvinaisia ja hoitovaikutuksiltaan voimakkaita kiviä, kysy lisää tai tule tutustumaan valikoimaani. 

Kiviä voi myös yhdistää energiahoitoihin.

Vinkki:  Voit ostaa hoitolasta lahjakortin joka sisältää energiahoidon ja kiven, jonka lahjan saaja valitsee itse hoidon yhteydessä.

SHUNGIITTI

Shungiitti on yksi planeettamme vanhimmista kivilajeista, jonka geologinen ikä on yli 2 miljardia vuotta.

Shungiitin nimi on peräisin vuodelta 1887 jolloin etelä-karjalaisesta Sungan kylästä ensimmäistä kertaa löydettiin tämän hiilipitoisen mineraalin maailman ainoita suuria esiintymiä. Shungiitilla on erikoinen kristalliverkko ja kivestä on löydetty onttoja pallonmuotoisia fullereeneja, jotka ovat osoittautuneet yhdeksi tehokkaimmista antioksidanteista.

Kun shungiitti on yhteydessä veteen, se saa hoitavan vaikutuksen.  Vaikutukset:  Kipuja lieventävä ja tulehduksia poistava vaikutus, immuniteetti kohoaa, stressi, krooninen väsymys ja unettomuus poistuu, elivoima vahvistuu.

Shungiittivesi vahvistaa hiusjuuria, vähentää hilsettä ja antaa terveen kiillon. Voi käyttää myös kylpyvetenä.

Shungiittivesi auttaa munuais-,maksa- ja sappirakkosairauksiin, helpottaa närästystä, auttaa ruuansulatuskanavien, luuston ja lihaksien sekä autonomisen hermoston häiriöihin.

Pienentää allergisia reaktioita ja parantaa elimistön yleistä vastustuskykyä.

Puhdista kivi tai kide ennen käyttöä, laita se vesikannuun 3 päiväksi, käytä vettä seuraavat 3-4 päivää ja tee uusi kannullinen.

Shungiitti toimii myös voimakkaana hoitokivenä (pyramidi).

Juomakivet  alk. 8 €   pyramidit  15-35 €

Heilurit/kaulakorut  10 €/kpl    ketju heilurille 4 €/kpl 

Ametisti, vuorikristalli, turkoosi, ruusukvartsi, akaatti - sininen ja violetti

AMETISTI

Ametisti on suosittu meditaatiokivi. Se on henkinen opettaja sielulle, tietäjän kivi joka opastaa intuitiivisessa näkemisessä.

Ametisti auttaa sinua elämäsi kriisitilanteissa, silloin kun tunnet tarvitsevasi henkistä apua ja tukea.

Ametisti sopii erityisen hyvin henkistä polkua etsiville, hoitajille, henkisen tien kulkijoille, myös vanhuksille joita pelottaa siirtyminen henkimaailmaan.

Ametistin voit laittaa yöpöydälle, se auttaa sinut rauhalliseen uneen, kivi auttaa myös koti-ikävässä, migreenissä, hermosäryissä ja sopii henkisen työn tekijöille ylirasituksen estämiseksi.  Hinnat  alk. 10 €

VUORIKRISTALLI

Vuorikristalli on kivimaailman ehdoton yleisparantaja ja puhdistaja; se vahvistaa kaikkia voimia, joita ihmisessä tai paikassa on. Vuorikristalli luo ympärilleen  kirkkautta, puhtautta ja valoa, nostaa energiatasoa paikassa jossa on ja luovuttaa suojelevaa energiaa.

Kivi on hyvä suojelija matkalla, käsilaukussa, matkalaukussa tai autossa.

Vuorikristalli kuuntelee, vastaanottaa, säilyttää ja vahvistaa sydämen toiveet sekä toimii puhtaana ja selkeänä kanavana maailmankaikkeuteen.

Vuorikristalli toimii myös puhdistajana, se virittäytyy ihmisen omalle värähtelytaajuudelle ja poistaa energiatukoksia kehosta. Kivi parantaa ja tasapainottaa kaikki chakrat sekä avaa kruunuchakraa. Vuorikristalli sekä lähettää että vastaanottaa energiaa. Vuoristokristallia voi käyttää kaikkien kivien kanssa, sillä se vahvistaa muiden kivien vaikutusta ja hoitavia ominaisuuksia.

Vuorikristalli selkeyttää ajatuksiamme ja opastaa meitä oman sisäisen viisautemme lähteelle.

Vuorikide toimii myös energeettisenä puhdistajana niin keholle kuin huonetiloissakin.  Kivi auttaa selkävaivoissa ja luo vakautta tasapainohäiriöistä kärsivälle. Hinnat alk. 6 €

KYANIITTI

Sininen kyaniitti, eli disthene on erinomainen kivi virittäytymiseen ja meditointiin.

Se on voimakas korkeiden energioiden välittäjä ja vahvistaja.

Kyaniitti ei koskaan tarvitse puhdistusta.

Se auttaa näkemään miten luot tämänhetkisen todellisuutesi edellisten elämiesi tapahtumien pohjalta, se auttaa myös tasapainottamaan karmaa.

Sininen kyaniitti auttaa ylösnousemisprosessissa vetäen valokehoa lähemmäs fyysistä maailmaa. Se auttaa kytkemään korkeamman mielen moniulotteisiin taajuuksiin.

Sininen kyaniitti näyttää todellisen minän ja auttaa täyttämään elämäntehtävän.

Tämä kivi auttaa yhdistymään oppaiden kanssa, juurruttaa myötätuntoa ja auttaa edistämään henkistä kasvua.

Sininen kyaniitti auttaa unien muistamisessa ja edistää parantavia unia ja auttaa heitä, jotka ovat siirtymässä henkimaailmaan.

Sininen kyaniitti auttaa puhdistamaan meridiaaneja ja palauttaa elinvoimaa fyysiseen kehoon ja sisäelimiin.

Tämä kivi auttaa puhumaan omaa totuutta, poistaa pelkoja, tukoksia ja tietämättömyyttä.

Kyaniitti vapauttaa turhautumista ja stressiä.

Hinnat 3-6 euroa.