Selvänäkijä-meedio-parantaja Päivi Alanen
Henkimaailman viestejä valosta ja rakkaudesta!

Kaukoparannus

Parantavan voiman ja energian lähettäminen
Olen synnynnäinen parantaja ja kaukoparantaja. Parantava energia avaa kehosi energiatukoksia ja  monesti se tuntuukin  ihan konkreettisesti fyysisen kehon keventymisenä.
Hoidossa keskityn ja keskustelen kanssasi niistä asioita, jotka kehossasi kaipaavat huomiota. Kivut helpottavat ja saat uutta voimaa ja elämäniloa.
Hoito tapahtuu myös puhelimen välityksellä. Soita palvelunumerooni  0700 81888  ilman ajanvarausta arkisin klo 9-19 välillä veloitus  tästä menee suoraan puhelinlaskustasi.
tai varaa aika hoidolle numerosta 045-1296806 ja sen voit maksaa pankkitilille.

Luontoäidin lempeä energiahoito
Teen hoidon käyttäen luonnon pyhää parantavaa energiaa.
Hoidossa kanavoin kukkien ja kasvien energiaa, kerron sinulle hoidon aikana
mitkä luonnosta saatavat kasvit tai kukat juuri tällä hetkellä tukisivat sinun
hyvinvointiasi parhaiten.
Hoidon kesto on puoli tuntia ja sen voi tehdä sekä vastaanotolla että puhelimessa.

Reiki

Reiki on hoitomuoto, jossa hoitaja välittää parantavaa energiaa käsiensä välityksellä.
Reiki on yksi luonnonmukaisista hoitomuodoista, eikä se perustu mihinkään uskontoon tai elämänkatsomukseen.
Reikihoitoa voi antaa mihin vaivaan tahansa, sanonta "sinne missä kipu on" kuvaa tätä hyvin.
Reikihoidon aikana kehon oma paranemisjärjestelmä käynnistyy, kiputilat helpottavat ja sairauksien ja vammojen paraneminen nopeutuu.
Hoitomuotona reiki on yli 5000 vuotta vanha. Englanti on ensimmäinen maa Euroopassa, joka on hyväksynyt reikin viralliseksi hoitomuodoksi ja reikihoitoja annetaan sairaaloissa esim. leikkaushoidon tukena.
Hoitoon varataan aikaa 60 minuuttia, josta 45 minuuttia on itse hoitoa.

Healing-hoito

Healing-hoito on reikihoidon tapaan energiahoito, mutta voimakkaampi ja monipuolisempi. 

Hoidossa puhdistuvat auran lisäksi kehon energiakeskukset ja meridiaanit, se maadoittaa ja tasapainottaa sekä fyysistä että henkistä kehoa.

Hoidon aikana voi nähdä erilaisia värejä ja valoilmiöitä, oma henkiopas tai suojelusenkeli voi tulla tuomaan viestejä henkimaailmasta. Kehossa voi myös olla erilaisia tuntemuksia siitä,  miten sitä hoidetaan energeettisesti henkimaailmasta käsin.   Hoitotilanteen aikana levätään hoitopöydällä sisävaatteissa.
Healing-hoito ei ole hierontaa, hoito tehdään pääsääntöisesti niin, että hoitajan kädet  eivät kosketa hoidettavan kehoa, hoitaja on kauempana, että parantavalle energialle jää tilaa liikkua.
Hoitoon varataan aikaa 60 minuuttia, josta 45 minuuttia on itse hoitoa.

Chakrojen tasapainotus

Ihmisellä on 7 suurta energiakeskusta, päächakraa. Ne sijaitsevat selkärangan alueella ja päälaen yläpuolella. Henkisen kehityksemme edetessä myös uusia chakroja avautuu.
Chakrojen tehtävä on ohjailla ja muuntaa sisällämme virtaavaa energiaa sinne missä sitä kulloinkin tarvitaan. Chakrat yhdistävät fyysisen ja ei-fyysisen tason ja vaikuttavat näin koko kehon terveyteen ja hyvinvointiin.
Chakrojen läpi kulkee paljon informaatiota ja niiden kautta voit päästä ymmärryksen ja tietoisuuden korkeammille tasoille.
Chakra voi olla tukossa, jolloin energiaa kulkee liian vähän tai se voi olla myös liian avoin jolloin energiaa kulkee liian paljon.
Epätasapaino voi johtua erilaisista pelkotiloista, elämänmuutoksista, voimakas paasto tai laihduttaminen voivat myös saada kehon
pois tasapainosta.
Chakrojen tasapainotus tapahtuu kanavoimalla  parantavaa ja tasapainottavaa energiaa eri kehon osiin. Chakrojen ja niiden värien värähtelytaajuudet ja energia vaikuttavat meihin alitajuisesti. Kun puhdistan chakroja, tasapainotan niitä myös  tarkoitukseen sopivilla väreillä, värit tunkeutuvat kehon soluihin ja energisoivat ne tai poistavat soluihin kertynyttä huonoa energiaa. Eri sairaudet reagoivat eri väreihin. (esim. masentunut henkilö reagoi positiivisesti lämpimiin punaisen ja oranssin sävyihin)
Käytän myös heiluria apuna kertomaan ko. chakran toiminnasta ja hoidon tarpeesta.
Hoidossa  levätään hoitopöydällä sisävaatteissa. Hoitoon varataan aikaa 60 minuuttia, josta 45 minuuttia on itse hoitoa.
Tämän hoidon voi tehdä myös puhelimessa ja silloin hoito kestää 30 minuuttia.

Regressioterapia / Progressio

Regressioterapiassa  terapeutti ohjaa asiakkaan hyvin  syvään rentouden tilaan, kevythypnoosiin, jossa asiakas pääsee katsomaan menneisyyttään ja menneitä elämiään ja kokemaan alitajunnan kautta niihin liittyviä tapahtumia ja tunteita.
Progressio-matka tehdään samalla menetelmällä tulevaisuuteen, (lue lisää sivulta tulkinnat)
Asiakas on koko ajan terapeutin ohjauksessa keskustelun kautta ja voi turvallisesti "katsoa" ja kohdata niitä tapahtumia, jotka ovat alkuperäinen syy tässä elämässä ilmenneisiin, toistuviin ongelmiin, konflikteihin ja haasteisiin.
Hoidon onnistumisen edellytyksenä on ymmärrys jälleensyntymiseen, siihen että takana on monia elettyjä elämiä eri aikakausilla. Näiden aikaisempien elämien aikana tapahtuneet asiat, ihmissuhteet, onnettomuudet, koetut tilanteet ja tunteet ovat jättäneet kehoon muistijäljen joka nykyisessä elämässä voi aiheuttaa erilaisia ongelmia.
Regressioterapiassa voidaan käsitellä esim. seuraavia asioita:
- hankalat ihmissuhteet
-suhde vanhempiin ja lapsuuden tapahtumat
-parisuhteen haasteet ja toistuvat ongelmat ja tilanteet " miksi minulle aina käy näin"
-erilaiset pelot ja tunnelukot, huonovointisuus, masennus, kehon kiputilat
-itseluottamuksen puute ja toivottomuuden tunteet
Regressioterapiaan varataan aikaa n. 60-75 min. Regressio-ohjaus tehdään aina vastaanotolla.

Reinkarnaatioterapia

Joskus meitä ihmisiä kiusaavat alitajunnasta nousevat muistot, jotka ovat jäänteitä menneistä elämistämme ja niiden traumaattisista tapahtumista. Muistot voivat olla peräisin myös tästä elämästä, lapsuuden tai nuoruuden kokemuksista.
Keho voi reagoida niihin monella tavalla. Kehossa voi tuntua erilaisia kiputiloja,
jumituksia, energian vähyyttä , univaikeuksia tai väsymystä.
Epätasapaino saattaa ilmentyä fyysisellä tasolla myös toistuvina tulehduksina ja sairauksina, tai  erilaisina pelkoina, esim. korkeat paikat, vesi, kellarit ja  suljetut tilat, yms.
Hoidon tavoitteena on tuoda esille menneiden elämien  tai menneisyyden asioita ja tapahtumia, niiden avulla saamme vastauksia tämän päivän ongelmiin ja sairauksiin.
Se, että nostamme esiin  traumaattisia tapahtumia menneisyydestä, antaa lisää ymmärrystä siihen elämäntilanteeseen jossa olemme tällä hetkellä.
Hoidon aikana asiakas lepää hoitopöydällä ja hoitaja kanavoi kehon antamaa informaatiota.
Hoitoon varataan aikaa 60 min. josta 45 min. on itse hoitoa.
Hoitoaika 90 min. antaa mahdollisuuden myös keskustella esiin nousseista asioista laajemmin.